Ishrana

BELI HLEB ŠIRI U STRUKU

BELI HLEB ŠIRI U STRUKU

Ako jedete previše belog hleba, dobićete salo oko struka. Beli hleb se jako brzo razgrađuje u crevnom traktu i povećava nivoe šećera u krvi i insulina, zbog čega dolazi do nagomilavanja masti.
CRVENO, VOLIM TE CRVENO

CRVENO, VOLIM TE CRVENO

U ishrani, čovek bi trebalo da ima dosta zastupljenu crvenu boju – u vidu ribizli, grožđa, višanja i drugog voća. Ova hrana bogata je fenolima, kaže jedan profesor sa Univerziteta u Pensilvaniji koji je sproveo mnoga istraživanja bazirana na merenju ovog antioksidanta u voću.
FITNESS ISHRANA ZA REKREATIVNE SPORTISTE

FITNESS ISHRANA ZA REKREATIVNE SPORTISTE

Tajna uspešnog fitness programa je i u odgovarajućoj ishrani jer je mišićima za vežbanje potrebna energija koju dobijamo iz hrane. Pojačanu fizičku aktivnost potrebno je uskladiti s trenutnim zdravstvenim statusom i stvarnim mogućnostima.
HRANA KOJA TOPI MASTI

HRANA KOJA TOPI MASTI

Želite da povećate sagorevanje masnih naslaga? Dodajte ove namirnice na vašu šoping listu! Ako je vaš cilj da budete vitki, ova hrana vam može pomoći da brže ostvarite svoje planove. Evo šta stoji iza ovih 11 supernamirnica.
IZBORITE SE SA APETITOM

IZBORITE SE SA APETITOM

Izgleda užasno nepravedno to što neki vežbači kojima je očajnički potrebno više hranljivih sastojaka i kalorija da bi dalje napredovali prokleti jer imaju takav apetit da se osećaju sito nako nekoliko bednih zalogaja. Ali, za svaki problem postoji rešenje. Ako vaš apetit nije prilagođen masovnom konzumiranju namirnica, pokušajte sa sledećim trikovima
AMINO KISELINE

AMINO KISELINE

Prilično sam siguran da svaki čitalac ovog teksta razume značaj proteina za izgradnju mišića. Ipak, mnogi nisu svesni drugih vitalnih uloga koje ova složena hranljiva materija ima u održavanju zdravlja. Amino kiseline koje sačinjavaju različite vrste proteina čine mnogo više od same gradnje mišića. One nas održavaju u životu.
15 NAJBOLJIH NAČINA DA SAGORITE ILI IZBEGNETE DODATNE KALORIJE

15 NAJBOLJIH NAČINA DA SAGORITE ILI IZBEGNETE DODATNE KALORIJE

Ključ za uspešan gubitak masnih naslaga je izmena životnog stila, a ne odrađena dijeta. Menjajte jednu po jednu naviku i nemojte da odustajete.
4 NAČINA DA POBEDITE NOĆNU GLAD

4 NAČINA DA POBEDITE NOĆNU GLAD

Grickanje hrane bogate šećerima i mastima kasno noću odličan je i brz način da povećate obim svog struka. Evo saveta kako da izbegnete iskušenje i pucanje dugmeta na vašim pantalonama.
55 NAJBOLJIH NAČINA DA SAGORITE MASTI

55 NAJBOLjIH NAČINA DA SAGORITE MASTI

Preferirate da jedete minimum tri ili maksimum šest obroka dnevno, sve je to na vama. Ono što je zaista važno, je dovoljan unos kalorija tokom celog dana da biste održali vaš metabolizam na zadovoljavajućem nivou i proizveli dovoljno energije za ceo dan. Verovali ili ne, više obroka jako pomaže!
8 GREŠAKA U ISHRANI SPORTISTA

8 GREŠAKA U ISHRANI SPORTISTA

Čak i vrhunski sportisti mogu imati nepravilnu ishranu. Evo nekih zabluda  kojih se treba čuvati ako želite da unapredite trening.

Mršavljenje

OTARASITE SE SALA

OTARASITE SE SALA

Recimo da je situacija sledeća: bavite se fitnesom već nekoliko godina, vodite računa o ishrani, često se gledate u ogledalu i procenjujete procenat sala koji imate, merite se barem jednom nedeljno.
SAVETI ZA PRIVLAČAN STRUK

SAVETI ZA PRIVLAČAN STRUK

Svi žele da znaju najlakši put do savršenih trbušnjaka.
SPRINT ILI LAGANO TRČANJE?

SPRINT ILI LAGANO TRČANJE?

Još uvek se satima znojite na traci samo zato što to "veliki momci" rade?

Live feed sa naših društvenih mreža i foruma